Luftfoto med præcis tilbageskæring og kameramatch med 3d data

3D opmåling

Med en 3D opmåling kan du få en virtuel model af dit projekt. Det giver dig et meget præcist og virkelighedsnært indtryk af dit projekt, og du får et overblik, som kan gøre en stor forskel.

Hvad kan en 3D opmåling bruges til?

Med en 3D opmåling og en 3D model af for eksempel et terræn eller en bygning, får du en meget virkelighedsnær fornemmelse af dit projekt.

Jeg leverer 3D modeller ud fra en opmåling af et område. Opmålingen laver jeg fra terræn, drone eller fly alt efter projektet. En 3D model kan simulere størrelser og skygger, så du ser projektet mere virkeligt og i den gældende kontekst. En 3D opmåling kan også bruges til at give et mere præcist indtryk af sammenhængen i hele området og projektets indvirkning på landskabet eller bybilledet omkring.

Med en 3D opmåling og en 3D model får du en virtuel model af dit projekt, som du kan manipulere med og bevæge dig rundt i. Det kan gøre det langt nemmere at se nye muligheder og finde nye løsninger.

Du kan se byggeriets placering i de reelle omgivelser, du får en fornemmelse af højder samt en generel bedre forståelse af projektet. Det bidrager til en bedre formidling af projektet, hvilket gør det oplagt at bruge til en præsentation af projektet for interessenter og samarbejdspartnere.

Med en 3D opmåling og en 3D model kan du afprøve forskellige idéer og muligheder, og dermed det bedste grundlag for et vellykket projekt.

Kontakt Mikkel Barker

Hvis du har brug for en professionel 3D opmåling, er du altid meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg har en stor erfaring med 3D opmåling og 3D modeller og kan lave begge typer ud fra et luftfoto. Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale om, hvad jeg kan gøre for dig.

FÅ TILBUD ELLER FORESPØRG PÅ OPGAVE
- Jeg svarer indenfor 1-2 dage!
×