// Aarhus Stift – Fotoregistrering af Aarhus Domkirke

Aarhus Domkirke fra kælder til tårn


Fotografi, dokumentation

// Fotoregistrering - Aarhus Stift

Fotografisk registrering og dokumentation

For Aarhus Stift fik jeg til opgave at fotografere alle flader af Aarhus Domkirke. Det indebar fotodokumentation af både udvendige og indvendige flader og førte mig fra kælderen og til toppen af kirketårnet.

Fotografering af kirkerum samt rum med dårlig belysning kræver tålmodighed, omhyggelighed og systematik for at sikre, at alle flader blive fotograferet og i sidste ende kan findes i det leverede fotografiske materiale.

Materialet bliver leveret med oversigtsbilleder og mapper for hvert område, der gør det let at finde det ønskede kirkerum eller den ønskede hvælving eller vinduesbue.

Jeg har desuden lavet fotoregistrering af Budolfi Kirke i Aalborg og Sct. Nicolai Kirke i Vejle.

Historiske bygninger kan være bygget uden fundament, hvilket øger risikoen for skader ved vibrationer fra eksempelvis gravearbejde og pilotering. Grundvandssænkning kan ligeledes være årsag til, at der opstår skader.

At have fotografisk materiale, der tydeligt viser, om skaden er opstået før eller efter igangsættelse af byggearbejdet, kan være afgørende i tvister, hvor der rejses krav om erstatning.


Fotografisk billedmateriale

"Vi har hos E+N nydt stor glæde af Mikkels præcision med GPS fotografi-leverancer. Der stilles høje krav til korrektheden og formidlingen af tegnestuens arbejde og derfor yder Mikkel et vigtigt – og meget serviceminded – bidrag til vores hverdag."

E + N

Thomas Friis, Partner & CEO

"Som landskabsrådgiver på større VVM- og planlægningsopgaver har vi brug for, at alt materiale til offentlig høring er dokumenteret og ubestrideligt. Bl.a. skal fotos, som danner grundlag for visualiseringer, være udført med højeste præcision, bedste kvalitet og med sans for de væsentlige elementer i motivet. Mikkel Barker har gennem snart to årtier leveret netop dét."

LYTT

Frank Hasling Pedersen, Projektleder & Arkitekt

"Til udarbejdelse af standpunktvisualiseringer i lokalplaner og miljørapporter, har C.F. Møller flere gange benyttet Mikkel barkers ekspertise. Mikkels arbejde er altid af høj kvalitet, hvilket giver en stor tryghed for både bygherre, kommune og os som arkitekter. Herudover er Mikkel et utroligt venligt og hjælpsomt menneske, der altid gør sit bedste for at imødekomme vores ønsker og stramme deadlines. Det gode samarbejde og det meget pålidelige produkt gør, at vi altid vælger Mikkel til denne type af opgaver."

C.F. Møller

Cecilie Marie Busk, Teamleder - Landscape & Urbanism

"Det giver en ekstra sikkerhed i projekter af følsom karakter, at man kan dokumentere, at visualiseringen er korrekt. Derudover er det tidsbesparende for os, at vi får leveret kamera koordinater, så vi ikke skal bruge flere timer på at placere kameraet efter øjemål. De udgifter vi har til Mikkel, er hurtigt tjent ind igen på sparet tid. Vi er yderst tilfredse med Mikkels arbejde. Kvaliteten er altid i top, og Mikkel er utrolig behagelig og nem at arbejde sammen med.."

POLYGON visuals

Christian Bjerre, Owner

"En ting er at tage billeder - dygtige fotografer kan både fange motiver og stemninger. Mikkel kan bringe noget andet og mere ind i billedet. Mikkel er utrolig troværdig og yderst seriøs. Det har simpelthen været en fornøjelse at samarbejde med ham, og der er ingen tvivl om, at vi kontakter ham, når vi igen skal have løst en opgave."

Morten Vestbjerg

"En ting er at tage billeder - dygtige fotografer kan både fange motiver og stemninger. Mikkel kan bringe noget andet og mere ind i billedet. Mikkel er utrolig troværdig og yderst seriøs. Det har simpelthen været en fornøjelse at samarbejde med ham, og der er ingen tvivl om, at vi kontakter ham, når vi igen skal have løst en opgave."

Kolding Havn

Claus Holm Christensen, Direktør

"Vi stod nærmest med den store hammer hævet over jorden, da jeg ringede til Mikkel. Han skulle starte med meget kort varsel, og det gjorde han. Han gik systematisk til værks og gennemgik hver enkelte bygningsfacade én for én, og kort efter havde han billeder af hver kvadratcentimeter på alle nabobygninger. Vi har heldigvis ikke haft brug for registreringen, så billederne ligger bare i skuffen. Men det er en enorm sikkerhed for os at have. Den værdi, vi har fået for pengene, er meget stor, så jeg vil helt klart hyre Mikkel til lignende projekter i fremtiden."

Rambøll

Kristian Tharben Hansen, Projektleder 

“Hvis ikke vi havde haft Mikkel som samarbejdspartner, skulle vi hver gang hyre både en fotograf og en landmåler og selv sidde med de komplicerede databeregninger, hvilket vil være en tidskrævende proces. Mikkel besidder alle tre kvalifikationer og leverer et validt produkt, som bærer præg af hans ekspertise.”

cadpeople

Lone Finnerup, Partner og Creative Manager

MIKKEL BARKER

Start samarbejde

Vi forsøger at besvare alle mails inden for 24 timer.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this