Fotoregistrering

En værdifuld sikkerhed inden igangsættelse af byggeri

Øjebliksbillede

Et øjebliksbillede af en ejendoms tilstand inden igangsættelse af byggeri.

Fotoregistrering

Fotografering af bygninger og kældre med høj detaljeringsgrad.

Dokumentation

Dokumenteret materiale til eventuelle forsikringssager.

Hvorfor?

En god investering

Gennemfotografering af bygninger inden igangsættelse af byggeri er vigtig for at kunne fastslå og dokumentere, hvornår eventuelle byggeskader er opstået. Skader og revner kan eksempelvis opstå i murværket som følge af piloteringsarbejde eller grundvandssænkning. Fotodokumentation er typisk et krav i forbindelse med en byggeforsikring.

FOTODOKUMENTATION

Dokumentation af tilstand og skader inden byggeriet påbegyndes

Jeg gennemfotograferer bygninger og konstruktioner, inden bygge- eller anlægsprojektet går i gang, og leverer billeder, der synliggør og dokumenterer eksisterende skader – også de helt små.

FOTODOKUMENTATION

Dokumentation af tilstand og skader inden byggeriet

Jeg gennemfotograferer bygninger og konstruktioner, inden bygge- eller anlægsprojektet går i gang, og leverer billeder, der synliggør og dokumenterer eksisterende skader – også de helt små.

PROCESSEN

Sådan foregår det

01

Opstartsbrief

Sammen gennemgår vi opgaven og omfanget af registreringen.

02

Opgaven udføres

Jeg udfører fotograferingen.

03

Aflevering

Jeg leverer digitalt billedmateriale med oversigtsbilleder.

04

Dine dokumenter

Jeg leverer billederne med en fuld oversigt og i en enkel og overskuelig mappestruktur, så du hurtigt kan finde de ønskede billeder.

SIKKERHED

Hvis der rejses økonomiske krav

At kunne dokumentere, om en skade er opstået før eller efter påbegyndelse af anlægsarbejde, har stor betydning for eventuelle økonomiske krav og tvister mellem husejer og bygherre. 

Min store erfaring sikrer et solidt og grundigt materiale af høj kvalitet og med stor detaljeringsgrad.

SIKKERHED

Hvis der bliver rejst økonomiske krav

At kunne dokumentere om en skade er opstået før eller efter påbegyndelse af anlægsarbejde, har stor betydning for eventuelle økonomiske krav og tvister mellem husejer og bygherre. Min store erfaring sikrer et solidt og grundigt materiale af høj kvalitet og stor detaljeringsgrad.

EKSEMPLER

Foto og detaljegrad

"Vi stod nærmest med den store hammer hævet over jorden, da jeg ringede til Mikkel. Han skulle starte med meget kort varsel, og det gjorde han. Han gik systematisk til værks og gennemgik hver enkelte bygningsfacade én for én, og kort efter havde han billeder af hver kvadratcentimeter på alle nabobygninger. Vi har heldigvis ikke haft brug for registreringen, så billederne ligger bare i skuffen. Men det er en enorm sikkerhed for os at have. Den værdi, vi har fået for pengene, er meget stor, så jeg vil helt klart hyre Mikkel til lignende projekter i fremtiden."

Rambøll

Kristian Tharben Hansen, Projektleder 

MIKKEL BARKER

Start samarbejde

Vi forsøger at besvare alle mails inden for 24 timer.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this