Luftfoto Moesgaard Museum

Luftfoto med drone eller fly

Luftfotos giver det fulde overblik over større såvel som mindre områder. De er et godt udgangspunkt for planlægning af byggeri- og anlægsarbejde og et godt værktøj til at præsentere projekter, ideer og visioner.
Luftfotos er særligt ideelle i de tilfælde, hvor du skal overskue større områder – for eksempel i forbindelse med anlæg af veje og jernbaner eller opførelse af større byggeprojekter.

Få det fulde overblik over dit projekt med Luftfoto

Skal du bruge et luftfoto, enten som privatperson eller erhverv, er et luftfoto med drone eller fly en god måde at få et samlet overblik over et større areal.

Kombinerer du luftfoto med kameramatch, får du hurtigt et gennemprøvet og let værktøj til at præsentere kommende projekter. Et luftfoto fra drone eller fly formår at kombinere det håndgribelige og praktiske med det kunstneriske og smukke.

Et luftfoto med drone eller fly skal tages af professionelle, der både behersker teknikken og har de nødvendige godkendelser til at udføre arbejdet. Hos Mikkel Barker kan du være helt sikker på, at alle gældende love bliver overholdt, og at jeg har den krævede UAS-dispensation fra Trafikstyrelsen til operation af droner. Denne dispensation kræver ansvarsforsikring, samt at driftshåndbogen for operation af droner bliver fulgt i forhold til dokumentation, flyvninger, vedligeholdelse og tilsyn.

Luftfoto af Cityringen i København

Luftfotografi fra byggeriet af metrolinjen Cityringen i København. Luftfotografierne er fra 2013.

Luftfoto af Cityringen i København
Storebælt
MUTOPIA byggeri
Luftfoto vindmøller testcenter Østerild

Luftfoto med temaet “Energi”.

Luftfoto af Studstrupværket
Luftfoto Avedøreværket
Luftfoto elmast
Luftfoto fra seljads på Øresund

Luftfotografi fra Mumm Stelton Cup 2013 nord for København.

Luftfoto fra seljads på Øresund

Drone luftfoto – se dit projekt i fugleperspektiv

Drone luftfoto er et nyt og særdeles effektivt værktøj til visualiseringer i forbindelse med bygge- og anlægsprojekter.

Droner er små, ubemandede fartøjer, der kan løfte sensor– og kameraudstyr og lynhurtigt bevæge sig over store områder. De er dermed et effektivt værktøj til fotografering og opmåling. Drone luftfoto er så præcise, at man kan fremstille avancerede 3D-modeller af de fotograferede områder, der højst afviger et par centimeter fra den virkelige verden.

Med en flyvehøjde på op til 100 meter (over 100 meter under visse forhold) giver dronen fugleperspektiv uden at komme for langt væk. Det giver et godt overblik og mulighed for at se sammenhænge og indbyrdes afstande samt få en fornemmelse for målestoksforholdene.

Dronen kan vise den kommende udsigt fra 40 meters højde, løfte synsvinklen op over huse og træer og se vejenes, jernbanens eller bygningernes placering i landskabet. Og den kan synliggøre bygge- og anlægsarbejdets indvirkninger på miljø og landskab.

Drone luftfotografi kombineret med landmåling er derfor ideelt til præsentationer af bygge- og anlægsprojekter samt til brug som dokumentation i lokalplaner og VVM-rapporter.

Kontakt Mikkel Barker

Står du over for et større projekt, hvor du har brug for et godt overblik, så er du landet det helt rigtige sted. Jeg tilbyder professionelle luftfoto fra drone og fly, så du kan få lige netop de billeder, du har brug for. Hvad end du ønsker at opmåle et stykke jord, at skabe et 360 panorama eller at fremstille en 3D-model af dit næste byggeprojekt, sammensætter jeg et tilbud til dig. Ønsker du at høre om mine referencer, kan du læse min samling af cases, som du finder her. Jeg har bl.a. udført arbejde for Cadpeople, Rambøll og C.F. Møller.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig med spørgsmål eller for en uforpligtende samtale om dine ønsker og behov. Jeg bestræber mig på at besvare din henvendelse på 1-2 dage, så vi hurtigst muligt kan påbegynde vores samarbejde.

FÅ TILBUD ELLER FORESPØRG PÅ OPGAVE
- Jeg svarer indenfor 1-2 dage!
×