FÅ TILBUD ELLER FORESPØRG PÅ OPGAVE

– Jeg svarer indenfor 1-2 dage!

mobil: +45 29 61 34 90
email: info@mikkelbarker.dk

Kontakt

Mikkel Barker

Når et bygge- eller anlægsprojekt skal visualiseres og dokumenteres – fra landjorden eller fra luften – er præcision afgørende for et troværdigt resultat. Selv den mindste afvigelse i fotomaterialet kan have store konsekvenser for projektets endelige præsentation.

Jeg kombinerer en fotografs kompetencer med en landmålers og leverer visuelt materiale, der er geografisk og geometrisk korrekt – helt ned til få centimeter. En præcision, som er vanskelig at opnå, hvis en fotograf uden målingskompetencer og en landmåler uden fotokompetencer skal arbejde sammen.

Igennem års erfaring med bygge- og anlægsprojekter har jeg opbygget en dybdegående forståelse for, hvad arkitekter og ingeniører har behov for, når et projekt skal visualiseres. Jeg kan derfor rådgive jer om både opmåling og fotografering og hjælpe jer med at afklare, hvad der skal fotograferes.

I tidens løb har jeg hjulpet kunder som Rambøll, C.F. Møller, Cadpeople, Møller & Grønborg  og Arkitema med at visualisere deres bygge- og anlægsprojekter.

Mikkel Barker ApS har eksisteret siden 2005, hvor jeg startede firmaet sammen med min bror Morten Barker – dengang under navnet Barker & Barker. Tidligere har jeg arbejdet inden for landmålerbranchen.

Kontakt mig i dag, og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe jer med præcis visualisering og dokumentation af jeres projekt.

×